Hrazeno pojišťovnou
SÚKL: 5007630

TENA Pants Normal S

Kalhotky absorpční natahovací 15ks, Zdravotnický prostředek
Den / Noc: Den,Noc
Den,Noc
Den / Noc
Pohlaví: Muž,Žena
Muž,Žena
Pohlaví
Velikost: S
S
Velikost
Savost - kapky: 5.5
5.5
Savost - kapky

Navlékací absorpční kalhotky TENA Pants Normal jsou určeny pro střední až těžkou inkontinenci. Kalhotky jsou vyrobeny z jemnějšího materiálu, příjemnějšího na nošení. Lze je nosit stejným způsobem jako běžné spodní prádlo.

Cena vč. DPH (voc)
262 Kč
Dostupnost
skladem
Objednejte si svoje zboží v sekci Poukaz.

Máte na toto zboží poukaz?

Doplatek: 6-44.7 Kč
Předepisuje: gynekolog, chirurg, neurolog, praktický pediatr, praktický lékař, urolog a nefrolog


Popis produktu

TENA Pants Normal jsou pohodlné a měkké absorpční kalhotky navržené pro ženy i muže, které poskytují ochranu před únikem moči jak během dne, tak i v noci. Oproti běžným plenám pro dospělé využívají absorpční kalhotky TENA Pants pokročilé technologie pro snížení vlhkosti, aby uživatelům poskytly pocit sucha, jistotu při úniku moči a kontrolu zápachu.

Hlavní vlastnosti:

  • Technologie FeelDry Advanced™: Tato technologie rychle odvádí tekutinu z povrchu, čímž udržuje pokožku suchou a přispívá k zachování jejího přirozeného zdraví.

  • Absorpční jádro: Kalhotky mají absorpční jádro, které okamžitě uzamkne i větší množství moči, což poskytuje vynikající absorpci a ochranu.

  • Prodyšné materiály: Kalhotky jsou vyrobeny z prodyšných materiálů, které připomínají textilii, což zajišťuje pohodlí a umožňuje kůži dýchat.

  • Oblékají se jako běžné spodní prádlo: Díky elastickému materiálu se kalhotky snadno oblékají a přizpůsobí se tvaru těla, což zaručuje pohodlné nošení.

  • Tato konkrétní varianta kalhotek TENA Pants Normal je vhodná pro obvod boků o velikosti od 65 cm do 85 cm.

Tyto natahovací kalhotky poskytují trojí ochranu pro zdraví pokožky, jsou diskrétní a pohodlné a podporují nezávislý a aktivní každodenní život. Jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou ochranu před únikem moči a zároveň chtějí pohodlí a komfort podobné běžnému spodnímu prádlu.

Den / Noc: Den,Noc
Den,Noc
Den / Noc
Pohlaví: Muž,Žena
Muž,Žena
Pohlaví
Velikost: S
S
Velikost
Savost - kapky: 5.5
5.5
Savost - kapky
Obvod pasu: 65 - 85
65 - 85
Obvod pasu

Uplatnit poukaz

Již mám poukaz od lékaře

Již nemusíte pro pomůcky do LÉKÁRNY. Předepsané zdravotnické pomůcky Vám dovezeme pohodlně až domů. Uplatněte ePoukaz i papírový poukaz jednoduše online. Diskrétní objednání, doprava vždy ZDARMA.

Předepisuje: gynekolog, chirurg, neurolog, praktický pediatr, praktický lékař, urolog a nefrolog

Chci získat poukaz od lékaře

O možnosti preskripce daného zdravotnického prostředku se informujte u svého lékaře.

Tento text není určen k podpoře předepisování, výdeje, prodeje nebo používání zdravotnických prostředků. Slouží pouze k informování o možnosti preskripce zdravotnického prostředku patřičným specialistou.

Poukaz
5007630
TENA Pants Normal S Kalhotky absorpční natahovací 15ks